Laptop Asus K53SV-SX722V cu procesor Intel CoreTM i7-2630QM

martie 25 11:18 2012

Laptop Asus K53SV-SX722V cu procesor Intel® CoreTM i7-2630QM 2.0GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 540M 2GB, Microsoft Windows 7 Home PremiumLaptopul Asus K53SV-SX722V cu procesor Intel CoreTM i7-2630QM, tactat la o frecventa de 2.0GHz este echipat cu 4GB memorie DDR3, un Hard Disk SATA 500GB si 5400 rpm, o placa video nVidia GeForce GT 540M 2GB si Microsoft Windows 7 Home Premium preinstalat. Pe scurt, Laptopul Asus K53SV-SX722V este realizat din aluminiu de calitate, mentine racoarea cu Metallic Chic, include tehnologia IceCool ce plaseaza componentele in asa fel incat degaja caldura departe de utilizator si mentine palm rest-ul racoros iar tastatura Chiclet ergonomica nu retine praful.

Design metalic stilat
Fiind echipat cu a doua generatie de procesoare Intel® Core™ si imbracat int-o gama de culori eleganta bazata pe texturile de aluminiu, noua K Serie ofera o combinatie impresionanta de tehnologie și stil. Texturile de aluminiu de calitate cu durabilitate ridicata isi pastreaza infatisarea chiar si dupa o folosire de lunga durata, lasandu-te sa faci mult mai mult cu seria K, în confidentialitate totala.

Putere incredibila de procesare
Noua serie K va fi distribuita impreua  procesoare Intel® Core™ de generatia a doua optimizate pentru notebook-uri  si laptop-uri cu putere de computing ridicata – mai ales, procese îmbunatatite de multitasking CPU, pentru ca tu sa poti face mai multe lucruri in aceelasi timp, mult mai lin.

Incarcatura grafica
Pentru grafica si gaming, noua serie K de notebook-uri ofera solutia grafica de la NVIDIA. ASUS K53SV este dotat cu NVIDIA GT 540M cu memorie video DDR3 de pana la 2 GB pentru accelerare vizuala, gaming ametitor si multimedia.

Tehnologia IceCool iti mentine mainile reci. Tehnologia IceCool face ca experienta PC sa fie racoroasa si confortabila chiar si in timpul sesiunilor lungi de computing. Design-ul special al placii de baza cu laturi duble are componentele asezate in partea de jos si departe de utilizator. In combinatie cu heat-pipe-urile si ventilatoarele, palm rest-ul si suprafata de tastare raman reci.

Laptop Asus K53SV-SX722V cu procesor Intel® CoreTM i7-2630QM 2.0GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 540M 2GB, Microsoft Windows 7 Home Premium

Tastatură egonomica Chiclet distinsa cu premiul IF Award. Tastele late care nu retin praf raman confortabile chiar si dupa sesiuni extinse de folosire, totul pentru a ridica productivitatea si interactiunea.

Tehnologia Palm Proof previne inserarile accidentale. Touchpad-ul inteligent distinge diferen
ta dintre contactul cu palma si cel cu degetul pentru a preveni miscarea cursorului in timpul tastarii.

< *> Afla pretul si mai multe detalii tehnice!!!