Descopera Laptop-urile Asus

martie 28 10:08 2012

Performanta, portabilitate, Gaming si Multimedia. Pe scurt: cam tot ce vrei de la un Laptop Asus.

Asus Seria X
Seria X ofera cele mai bune performante mobile din clasa sa, viteze de transfer de pana la zece ori mai mari prin tehnologia USB 3.0 si divertisment de calitate datorita difuzoarelor Altec Lansing.

Asus Seria X
ASUS Seria K.
Seria K ofera o putere de calcul ridicata datorita celor mai noi procesoare Intel Core si texturi de aluminiu elegante. Sistemul de racire eficient ofera ceea mai confortabila experienta de lucru. Pentru grafica si gaming mediu, noua serie K ofera solutii grafice Nvidia.

Asus Seria K
Asus Seria N
Seria N ofera cel mai perfomant sunet de pe orice portabil, datorita implementarii solutiilor acustice exclusive Sonic Master si Bang & Olufsen ICEPower. In plus, puterea de calcul este folosita eficient datorita tehnologiei NVIDIA Optimus ce mareste considerabil autonomia laptopului.

Asus Seria N

Asus Seria G
Gaming fara compromisuri! Puterea de calcul formidabila a procesoarelor Intel Core secondate de solutiile grafice de varf NVIDIA te vor purta pe culmile gloriei. Jocurile la rezolutii si detalii maxime prind viata prin sunetul EAX si THX si beneficieaza de tehnologia Nvidia 3D Vision cu ochelari sterescopici.

Asus Seria G
 

Descopera mai multe detalii despre Laptopurile Asus!

  Article "tagged" as:
  Categories: