• sâmbătă, 8 mai 2021, 00:01Microsoft renunță la Windows 10X înainte de a fi lansat vreodată

  Este probabil ca Windows 10X să nu vină niciodată pe piață. În schimb, Microsoft își depune eforturile în „noul Windows” pe care îl construiește în jurul interfeței „Sun Valley”, potrivit unui nou raport. Microsoft nu va aduce pe piață varianta sistemului de operare Windows 10X în curând, poate chiar niciodată. Windows 10X ar fi trebuit să fie răspunsul Microsoft la sistemul de operare Chrome – o variantă mai simplă de Windows 10 care ar fi trebuit să debuteze mai întâi pe PC-uri pentru educație și prima piață a lucrătorilor de linie.

  Se așteaptă ca Microsoft să lanseze o „nouă” variantă Windows la sfârșitul acestui an, când lansează Windows 10 cu un UX reîmprospătat. (Acest UX poartă numele de cod Sun Valley.) Având în vedere că unele dintre elementele de interfață pentru Sun Valley par să fie similare cu ceea ce era de așteptat cu Windows 10X, pe baza diferitelor zvonuri, poate că Microsoft se va uita pur și simplu la noua reîmprospătare Windows ca cel mai bun mod poate avea un sistem de operare Chrome.

  Oficialii Microsoft au încetat să mai vorbească public despre Windows 10X. Chiar dacă oficialii au refuzat să spună acest lucru oficial, Microsoft a planificat să lanseze Windows 10X pe piață în 2021 fără suportul promis al aplicației Win32, ceea ce ar fi făcut-o mult mai puțin atrăgătoare pentru mulți clienți. Microsoft se străduia să descopere cum să poziționeze și să livreze Windows 10X în ultimii doi ani. Inițial, Windows 10X urma să fie varianta Windows a Microsoft pentru computerele cu ecran dual, inclusiv Surface Neo prezentat. Apoi, oficialii au schimbat planurile, hotărând în schimb să lanseze Windows 10X pe computerele cu un singur ecran, atât laptopuri cu clapetă, cât și 2-în-1.

  Windows 10X nu a fost conceput pentru a rula pe PC-uri existente; a fost construit pentru a rula numai pe PC-uri noi. Urmează să debuteze mai întâi pe dispozitivele bazate pe Intel și, eventual, să fie disponibil și pe computerele bazate pe Arm, la un moment dat în viitor. În februarie 2020, Microsoft a arătat cum ar funcționa aplicațiile pe Windows 10X, inclusiv cele Win32. Windows 10X ar trebui să fie una dintre primele versiuni de Windows construite pe sistemul de operare Windows Core (WCOS).

  The post Microsoft renunță la Windows 10X înainte de a fi lansat vreodată appeared first on gadgets & lifestyle..

 • vineri, 7 mai 2021, 23:59Tableta Honor X7 anunțată cu ecran de 8 inci și baterie de 5.100 mAh

  Honor a anunțat astăzi o nouă tabletă numită Honor Tablet X7. Este alimentată de Helio P22T SoC, rulează Android 10 bazat pe Magic UI 4.0 și are 3 GB RAM și 32 GB stocare la bord. Cu toate acestea, tableta vine și cu un slot pentru card microSD pentru extinderea stocării cu până la 512 GB.

  Tableta X7 este construită în jurul unui ecran LCD de 8″ cu rezoluție de 1280×800 pixeli cu modul E-Book pentru a preveni oboseala ochilor în timpul sesiunilor de lectură prelungite. De asemenea, există două camere – un selfie shooter de 2MP cu focalizare fixă ​​și o cameră principală de 5MP cu autofocus .

  Panoul din spate al Tabletei X7 este realizat din metal și are o textură fină de nisip pentru o aderență confortabilă. Are o grosime de 8,5 mm, cântărește 325 de grame și este livrat cu o baterie de 5.100 mAh care atrage energie printr-un port microUSB de până la 10W. Există, de asemenea, o mufă pentru căști de 3,5 mm, care vă permite să ascultați muzică prin căști cu fir.

  Honor a făcut Tablet X7 adecvat copiilor încărcându-l cu un centru de educație și alte funcții special concepute pentru copii. Tableta Honor X7 va fi vândută în China în trei versiuni – model Wi-Fi numai la prețul de 115 €, varianta 4G la 155 € și o versiune pentru copii, cu o carcasă din silicon care costă 130 €.

  The post Tableta Honor X7 anunțată cu ecran de 8 inci și baterie de 5.100 mAh appeared first on gadgets & lifestyle..