Asus G55VW-S1025D – Laptop ideal pentru jocuri

octombrie 20 15:38 2012

Scriam in articolul „Cum sa alegi un laptop pentru jocuri” faptul ca laptopurile au ajuns sa fie folosite pentru jocuri si ca tehnologia a avansat foarte mult. Va spuneam si de caracteristicile ce trebuie luate in considerare pentru achizitionarea  unui astfel de laptop. E nevoie de multa putere de calcul, procesor si Hard Disk rapid, placa video cat mai buna si cu cat mai multa memorie precum si memorie RAM rapida. Ecranul trebuie sa fie si el cat mai mare si clar posibil pentru a nu pierde detaliile din joc. Noua generatie de Laptopuri pentru jocuri echipate cu procesoarele intel Ivy Bridge sunt gata sa satisfaca cererile gamerilor.

Laptop Asus G55VW-S1025D cu procesor Intel® CoreTM i7-3610QM 2.30GHz, Ivy Bridge, 8GB, 750GB, nVidia GeForce GTX 660M 2GB, Asus a lansat un nou laptop dedicat jocurilor, si nu numai. Denumit „The Ultimate Fighting  Machine” Laptopul Asus G55VW-S1025D impresioneaza cu un design ultra ergonomic special creat pentru a face sesiunile de jocuri cat mai neobositoare. Laptopul ofera un procesor Intel i7, placa video dedicata de la nVidia, creata pentru pasionatii de jocuri, carcasa cu  un sistem inteligent de racire dublu, o experienta coplesitoare 3D cu ochelari Active Shutter si un audio SonicMaster Lite puternic cu subwoofer incorporat.

Laptopul Asus G55VW-S1025D include caracteristici performate. Este echipat cu un  procesor, din a 3-a generatie de procesoare, Ivy Bridge Intel CoreTM i7-3610QM tactat la  2.30GHz, realizat pe tehnologia de 22nm  cu un consum maxim de 45 W. Procesorul include 4 nuclee,  8 fire de executie si un cache impresinant de 6MB. In cazul in care este nevoie, frecventa se poate mari pana la 3.3 GHz.

Laptopul G55VW-S1025D este echipat cu doua module de 4GB memorie RAM DDR3 la o frecventa de 1600 MHz. In cazul in care considerati ca aceasta memorie nu este suficienta pentru jocurile sau aplicatiile voastre, puteti adauga inca 2 module a cate 4G deoarece laptopul suporta maxim 16 GB RAM pentru cei ce vor mai mult.

Nu putea sa lipseasca un HDD mare si rapid din acest laptop. Desi pe pagina Asus nu este specificat modelul de HDD folosit, acesta este un HDD SSH  (probabil ca este Seagate) cu o capaciatate de 750GB. HDD-urile SSH ofera o experienta foarte buna atunci cand vine vorba de jocuri, neavand parti mobile ce sa ingreuneze accesul de citire si scriere. Oferind un timp mare de citire/scriere, aceste hard disck-uri sunt ideale pentru jocuri.

Si acum, piesa principala fara de care niciun joc nu poate rula la capacitatea lui maxima: placa video. Asus a echipat acest laptop cu o placa video dedicata nVidia GeForce GTX 660M cu 2GB GDDR5 VRAM. Placa video ofera o fluiditate extraordinar in jocuri chiar daca acestea sunt jucate la rezolutii si detalii setate la maxim.

Laptop Asus G55VW-S1025D cu procesor Intel® CoreTM i7-3610QM 2.30GHz, Ivy Bridge, 8GB, 750GB, nVidia GeForce GTX 660M 2GB,
Displayul este o alta componenta importanta, acesta este device-ul la care va uitati in timp ce va jucati pe laptop. Acesta este un display de 15.6″ FHD EWV LED Backlight HD/HD 3D LED Anti-Glare (mat – nu reflecta lumina), capabil sa redea imagini la o rezolutie de 1920 x 1080 (full HD). Evident ca nu se putea decat un astfel de ecran pentru un laptop dedicat jocurilor.

Pe partea de multimedia, laptopul Asus G55VW-S1025D este echipat cu o unitate optica Super-Multi DVD, difuzoare stereo cu subwoofer, camera WEB capabila sa filmeze in HD, cititor de carduri 3 in 1. In ceea ce priveste porturile, gasim cate un port VGA, RJ-45 (retea 1Gb), Mini Display, HDMI, audio si microfon, 4 porturi USB 3.0. Nu lipsesc nici comunicatiile. Acestea constau intro placa de retea wireless 802.11 b/g/n, placa de retea Gbit si un Bluetooth V 4.0.

Doua lucruri ar mai fi de zis despre acest laptop. Tastatura este iluminata, ideala pentru lucrul noaptea, include o baterie Li Ion 5200 mAh 74 Whrs cu 8 celule.

Vezi mai multe poze si afla pretul

  Article "tagged" as:
  Categories: