PlayStation va lansa Spartacus săptămâna viitoare, rival pentru Xbox Game Pass

martie 26 14:59 2022

Stire IT din Comunicatii: PlayStation va lansa Spartacus săptămâna viitoare, rival pentru Xbox Game Pass

Sony i-a pus gând rău lui Xbox Game Pass, urmând a lansat săptămâna viitoare un serviciu cunoscut deocamdată drept „Spartacus”. Avem de-a face cu un serviciu pe bază de abonament care combină PlayStation Now cu PlayStation Plus şi cu extra-uri.

Sursele afirmă că serviciul va include jocuri hit şi va fuziona PS Now (serviciu de cloud gaming) cu PS Plus (serviciu necesar pentru multiplayer şi cu furnizor de jocuri bonus lunar). Speculaţiile afirmă că vom avea multiple variante de serviciu, cu tier-uri de preţuri diferite şi cu jocuri de calitate diferită. Primul tier include aceleaşi beneficii ca şi PlayStation Plus, printre care gameplay online şi jocuri gratuite lunar.

Apoi vom avea variantele mai scumpe, care vor oferi o librărie generoasă în stil Game Pass. Vor fi incluse jocuri de PlayStation 1, PS2, PS3 şi PSP. Cel mai scump tier include şi posibilitatea de a face streaming cu jocuri şi a juca demo-uri extinse. PlayStation nu oferă deocamdată compatibilitate retro cu jocuri mai vechi de epoca PS4. O zonă în care Sony nu va urma exemplul Microsoft este de a face disponibile jocurile noi din prima zi prin serviciul cel nou. God of War Ragnarok nu va ajunge imediat în Spartacus, se pare.

E clar că Sony are planuri mari în zona de jocuri live-service, după ce a cumpărat Haven Entertainment Studio şi Bungie. Game Pass e considerat selling point pentru o consolă că Xbox Series S, iar Spartacus ar deschide uşa pentru un PS5 Slim, care să se axeze pe cloud.

The post PlayStation va lansa Spartacus săptămâna viitoare, rival pentru Xbox Game Pass appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.