Casio lansează al doilea ceas G-Shock în ediție limitată cu NASA


aprilie 15 08:15 2021

Stire IT din Comunicatii: Casio lansează al doilea ceas G-Shock în ediție limitată cu NASA

Casio a prezentat al doilea ceas G-Shock în ediție limitată cu NASA. Modelul comemorativ DW5600NASA21-1 ajunge la 40 de ani de la prima lansare a navetei spațiale, pe 12 aprilie 1981. Misiunea a fost denumită „cel mai îndrăzneț zbor de test din istorie”.

A fost prima navă spațială reutilizabilă a omenirii și prima dintre 135 de misiuni pentru programul de 30 de ani. Orbitatorul se va lansa ca o rachetă și va ateriza ca un avion. Cele două boostere solide care au ajutat la împingerea lor în spațiu vor fi, de asemenea, refolosite. Numai rezervorul de combustibil extern masiv ar arde când ar cădea din nou pe Pământ. Totul era cunoscut sub numele de Sistemul de Transport Spațial.

foto via @static.highsnobiety.com

„DW5600 comemorativ onorează decenii de explorare spațială și a fost conceput pentru colecționarii de ceasuri și pasionații de spațiu în comemorarea a 40 de ani de la prima lansare a navetei spațiale”, a scris Casio pe site-ul său. Ceasul are un cadran alb care înconjoară un afișaj digital și dezvăluie naveta spațială OV-102. Ceasul are, de asemenea, o carcasă întunecată cu o bandă albă, iar spatele din oțel prezintă o gravură comemorativă a navetei spațiale.

Ceasul digital G-Shock are un cadran alb cu logotipul roșu „vierme” NASA și o carcasă din oțel inoxidabil cu o siluetă gravată a navetei spațiale. Cureaua de ceas alb-negru potrivită este inscripționată „STS-1” și „Statele Unite” și are drapelul american imprimat pe bucla benzii, evocând marcajele de pe orbita navetei.

DW5600NASA21-1 este disponibil pentru precomenzi la 140 USD.

The post Casio lansează al doilea ceas G-Shock în ediție limitată cu NASA appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.