HBO a lansat primul trailer complet pentru serialul „The Last of Us”

septembrie 27 06:12 2022

Stire IT din Comunicatii: HBO a lansat primul trailer complet pentru serialul „The Last of Us”

Dacă vă e dor de Pedro Pascal în „Mandalorian”, sunt şanse să îl vedeţi mai devreme, asta deoarece ne apropiem de lansarea serialului „The Last of Us”. Acolo îl joacă pe legendarul Joel, iar ieri am primit primul trailer al producţiei şi mă refer la trailer complet, nu doar teasere.

Trailerul este unul brutal şi include şi partea haotică de la începutul primului joc. Vedem şi clickeri cu ciupercile de pe capul lor în detalii spectaculoase. Cumva datorită muzicii din fundal trailerul face totul să pară un…. western brutal. HBO Max promite o lansare în 2023. Auzim sunete de Clicker şi o vedem pe tânăra prinţesă din Game of Thrones (Bella Ramsay) devenind Ellie. Pedro Pascal s-a transformat în Joel şi lasă în spate încrederea nebunească din „Wonder Woman 1984”, unde a fost villain sau seriozitatea din „Mandalorian”.

Ce e interesant e că amândoi actorii principali au jucat în „Game of Thrones”, de altfel Pedro Pascal de acolo a şi devenit cunoscut în mainstream, jucându-l pe Oberyn Martell. L-am văzut şi în serialul „Narcos” apoi, iar de atunci cariera sa a decolat. „The Last of Us”, jocul de PS3 din 2013 a primit recent un re-release pe PlayStation 5, cu upgrade de grafică, dar şi de gameplay. Sursele afirmă că serialul vine la început de an 2023, pe HBO şi HBO Max.

Spune povestea lui Joel, un bărbat de vârstă mijlocie, care e însoţit de Ellie, o fetiţă rătăcită într-o lume post apocaliptică, dominată de un soi aparte de zombii, sensibili la zgomot. Totuşi oamenii sunt cei care sunt mai ameninţători deseori şi mă gândesc aici la Fireflies.

et

The post HBO a lansat primul trailer complet pentru serialul „The Last of Us” appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.