iPad-urile de la Apple sunt pe cale să obțină o funcție de confidențialitate a microfonului în iOS 14.5


februarie 17 17:44 2021

Stire IT din Comunicatii: iPad-urile de la Apple sunt pe cale să obțină o funcție de confidențialitate a microfonului în iOS 14.5

Anul trecut s-a descoperit că odată cu cele mai noi modele iPad Pro Apple a introdus o caracteristică de confidențialitate pentru microfonul tabletei, iar atunci când capacul carcasei iPad Pro a fost închis acesta va deconecta microfonul. Ideea este că ar preveni orice probleme potențiale în care microfonul ar putea fi deturnat și utilizat pentru a spiona utilizatorii fără știrea lor.

Acum, conform celei mai recente versiuni beta a iOS 14.5, Apple va extinde această caracteristică pentru a acoperi și modelele iPad non-Pro. Aceasta include iPad-ul de generația a 8-a și iPad-ul de generația a 4-a, precum și iPad-ul de generație a doua de 11 inci. În mod ciudat, nu se menționează dacă iPad Pro 2018 este sau nu acoperit.

Trebuie remarcat faptul că acest lucru va necesita utilizatorilor să aibă o carcasă compatibilă. Aceasta înseamnă că, pentru cei care folosesc carcase de la terți, este posibil ca această caracteristică să nu fie acceptată, deci va fi necesară achiziționarea carcaselor Smart Folio dacă iți dorești să profiți de această caracteristică.

Deconectarea microfonului și-a făcut apariția pentru prima dată în Macbook-urile din 2018 înainte ca Apple să îl introducă în iPad Pro 2020. Pe lângă deconectarea de la microfon, Apple a introdus și indicatori în iOS pentru a informa utilizatorii când sunt folosite camerele sau microfoanele dispozitivului lor.

The post iPad-urile de la Apple sunt pe cale să obțină o funcție de confidențialitate a microfonului în iOS 14.5 appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.