Seria Nokia X va veni fără încărcător în cutie


aprilie 22 15:31 2021

Stire IT din Comunicatii: Seria Nokia X va veni fără încărcător în cutie

Iată că Nokia se inspiră de la „baieții mai mari” și ia o decizie care este destul de controversată în peisajul actual al industriei smartphone-urilor. Brand-ul finlandez sub care HMD Global produce telefoane va lansa o nouă serie de telefoane, denumită Nokia X.

Și mai interesant este faptul că Nokia X va fi o gamă de buget, gândită pentru utilizatorii cu mai puține posibilități financiare, sau care nu vor să cheltuie prea mult pe un smartphone.

Deși la marii producători am văzut astfel de decizii luate în cazul segmentului flagship, HMD Global a ales să apuce pe un alt drum și să renunțe la brick-ul de priză în cazul unor terminale care se vor vinde sub prețul de 1000 de lei.

Nu este clar încă ce a stat la baza acestei decizii, însă pe site-ul oficial Nokia explicația pare trasă la indigo cu cea a Apple, care susține că a renunțat la încărcătoarele de perete pentru a proteja planeta.

Rămâne de văzut dacă HMD Global va merge până la capăt cu planul său de sustenabilitate din punct de vedere ecologic, și dacă decizia luată va afecta toată gama Nokia X, sau doar modelele mai avansate care fac parte din ea.

The post Seria Nokia X va veni fără încărcător în cutie appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.