Jocurile video au schimbat lumea – un super documentar gratuit online [VIDEO]

decembrie 02 10:50 2013

Stire IT de ultima ora: Jocurile video au schimbat lumea – un super documentar gratuit online [VIDEO]

Deşi rareori conţinutul britanic de la TV este disponibil în afara Regatului Unit, filmul ,,Cum jocurile video au schimbat lumea” oricând.

video documentar how video games changed the world

Cu numele complet “Charlie Brooker: Videogames Changed the World”, pe webite-ul Channel4 din Anglia a fost postat un documentar impresionant de aproximativ 1 oră şi 30 de minute. Dacă sunteţi amatori de jocuri video, gameri pasionați sau pur și simplu intreresați de acest fenomen cultural, documentarul este pentru voi.

Disponibil gratuit şi cu subtitrare în limba în engleză, în cazul în care vă ajută, acest documentar surprinde istoria jocurilor video şi impactul celor mai importante dintre ele într-un stil foarte atractiv. De la Pong până la Grand Thef Auto şi Angry Birds, toate titlurile care contează au parte de o secţiune. Se pleacă de la conceptul clasic de consolă de divertisment găsită în baruri şi se ajunge la mediul ultra-portabil din zilele noastre. În plus, acest material insistă destul de mult pe partea artistică a acestui curent cu peste 40 de ani de istorie. Dacă un documentar despre jocuri video ar putea fi considerat plictisitor de cineva, merită să aveţi în vedere faptul că există şi câteva interviuri amuzante şi diverse glume strecurate la fiecare câtea minute. Printre participanţi se numără Will Wright, John Romero, Jonathan Ross şi Dara O’Brian.

Mai jos, puteţi vedea un trailer pentru documentariul britanic gratuit despre jocurile video.

“Charlie Brooker’s How Videogames Changed the World” Promo from David Dutton on Vimeo.

Citeste toata stirea Jocurile video au schimbat lumea – un super documentar gratuit online [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.