Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax

iunie 17 11:47 2014

Stire IT de ultima ora: Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax

Deşi la nivel global nu putem spune că răsar smartphone-uri cu de la toţi producătorii, cei de la Micromax intră la excepţii.

micromax-windows phone

În teorie, Windows Phone nu a fost niciodată gândit ca o platformă care să ruleze numai pe smartphone-uri . Din păcate, la această oră, trendul din această direcţie este foarte evident. Din acest motiv, suntem surprinşi când vedem că alţi producători de gadget-uri îşi încearcă norocul cu nişte aparate preinstalate cu WP8.

Este vorba de Micromax, un producător important din India care a anunţat zilele trecute două noi telefoane construite pe platforma Microsoft. Primul poartă numele Canvas Win W121, în timp ce al doilea este Canvas Win W092.

Cu un display IPS de 5 inci şi o rezoluţie nativă 720p, Win W121 este creaţia mai mare cu Windows Phone a celor de la Micromax. Este construită în jurul unui procesor quad core Qualcomm Snapdragon 200 tactat la 1,2 GHz, ajutat de 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB. Spaţiul de stocare poate fi extins printr-un microSD, în timp ce bateria de 2000 mAh ar trebui să vă ţină departe de priză pentru o perioadă destul de lungă de timp. Nici partea de captură nu este neglijată în cadrul acestui model, cu o cameră de 8MP pe spate şi, o a doua frontală, de 2MP.

Canvas Win W092 este semnificativ mai mic, având un ecran de doar 4 inci, cu o rezoluţie WVGA 800 x 480 pixeli. Acesta din urmă este un dual SIM cu acelaşi SoC quad core de la Qualcomm tactat la 1,2GHz şi 1GB RAM. Spaţiul de stocare este limitat la 8GB, bateria este 1500mAh, iar camera principală a suferit un downgrade până la 5MP. Camera frontală este VGA.

Ambele modele vor fi disponibile începând cu luna iulie a acestui an la preţuri foarte accesibile. Win W121 va costa 158 de dolari, iar modelul dual SIM Win W092 va putea fi achiziţionat cu 110 dolari.

Citeste toata stirea Noile smartphone-uri cu Windows Phone vin de la Micromax la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: