Apple Watch ar putea fi interzis în SUA; Iată de ce

ianuarie 12 05:03 2023

Stire IT din Comunicatii: Apple Watch ar putea fi interzis în SUA; Iată de ce

Apple are din nou probleme cu procesele şi brevetele, de această dată din cauza lui Apple Watch. Ceasul ar putea fi interzis în SUA, pentru că are o funcţie de pulsoximetru, invocată de altă companie drept motiv pentru proces.

Compania Masimo, specializată pe pulsoximetre şi tehnologii aferente a dat Apple în judecată încă din 2020. Doreşte interdicţia lui Apple Watch Series 6 şi a modelelor ulterioare, cu detecţie SpO2. Asta doar în Statele Unite, iar Apple a pierdut deja prima etapă a procesului. Un judecător asociat ITC (Comisia Internaţională de Comerţ din SUA) a decis că Apple a încălcat cu adevărat unul dintre brevetele Masimo legate de puls oximetre.

E şi o veste bună pentru Apple: judecătorul a decis că firmă din Cupertino nu încălca alte 4 brevete. Acum ITC va trebui să decidă dacă interzice importul de Apple Watch-uri care pot monitoriza nivelul de saturaţie a oxigenului din sânge. Până la urmă e doar o chestiune de bani. Dacă Apple va plăti pentru brevetele folosite, atunci procesele se vor termina.

Pe de altă parte totul a început cu o practică de poaching, Apple angajând foşti membri de bază Masimo, care au venit cu unele idei şi brainstorming de acolo. Deocamdată gigantul american se declară nemulţumit de decizia judecătorului.

The post Apple Watch ar putea fi interzis în SUA; Iată de ce appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: