Parlamentul European îl invită pe Elon Musk să depună mărturie. 57,5% dintre utilizatorii care au răspuns la un sondaj pe Twitter s-au pronunțat pentru plecarea magnatului din fruntea companiei

decembrie 20 11:39 2022

Stire IT: Parlamentul European îl invită pe Elon Musk să depună mărturie. 57,5% dintre utilizatorii care au răspuns la un sondaj pe Twitter s-au pronunțat pentru plecarea magnatului din fruntea companiei

Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, i-a trimis lui Elon Musk o scrisoare în care îi cere să depună mărturie în faţa corpului legislativ comunitar, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, informează marţi AFP, preluată de Agerpres.
Citește mai departe…. Sursa Parlamentul European îl invită pe Elon Musk să depună mărturie. 57,5% dintre utilizatorii care au răspuns la un sondaj pe Twitter s-au pronunțat pentru plecarea magnatului din fruntea companiei – tvrinfo.ro.
Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din General. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.