Apple îşi aduce programul de service pentru iPhone-uri acasă în Europa

decembrie 07 05:09 2022

Stire IT din Comunicatii: Apple îşi aduce programul de service pentru iPhone-uri acasă în Europa

Apple a lansat în aprilie 2022 serviciul Self Service, prin care posesorii de iPhone-uri din SUA îşi puteau repara telefoanele acasă. Trebuia doar să îşi comande componente şi unelte de reparaţii, plus manuale şi erau gata. Acum serviciul a ajuns în Europa.

Pentru început Apple Self Service Repair e disponibil în Belgia, Franţa, Germania, Italia, Polonia, Spania, UK şi Suedia. Pentru început sunt acoperite iPhone 12 şi 13, dar şi iPhone SE (2022). În mod curios, nu sunt acoperite modelele noi iPhone 14. Totuşi avem şi câteva MacBook-uri pe listă, dar nu şi cele cu CPU M2. Pentru piaţa din Germania preţurile ajung de la 77 de euro pentru o baterie de iPhone 13 la 330 de euro pentru un bundle de componente pentru inlocuriea unui display.

În UK costă 70 de lire şi respectiv 282 de lire. Primiţi şi credit dacă returnaţi părţile defecte la Apple. Apple MacBook Pro 14 ajunge la 734 euro pentru ecran şi senzorul capacului. O placă de bază este 959 euro, în versiunea cu 16 GB RAM şi 512 GB stocare. Nu uitaţi că trebuie să cumpăraţi şi unelte pentru reparaţii, care costă 59 de euro. De fapt e vorba despre o închiriere pe 7 zile şi trebuie să le returnaţi după.

Estimez că serviciul ajunge la noi până în vara lui 2023. Până atunci avem service-urile autorizate Apple.

The post Apple îşi aduce programul de service pentru iPhone-uri acasă în Europa appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.