Apple ar fi anulat telefonul iPhone SE 4, sau în cel mai bun caz amânat

decembrie 22 05:08 2022

Stire IT din Comunicatii: Apple ar fi anulat telefonul iPhone SE 4, sau în cel mai bun caz amânat

Apple nu se teme să caseze produse care nu au succes. După ce a ucis seria iPhone Mini, acum ar putea face la fel cu iPhone SE. Analistul Ming-Chi Kuo, probabil sursa numărul 1 de zvonuri legate de Apple scrie că Apple va amâna sau anula iPhone SE 4.

Asta în ciuda faptului că am văzut deja scăpări pentru acest terminal. Firma din Cupertino ar putea în cel mai bun caz să amâne telefonul până în 2024. E nevoie de reevaluarea strategiei şi a segmentului de preţ, unde se mişcă deja foarte bine Pixel 6a şi curând şi Pixel 7a, cu ecrane mai mari şi dotări mai atractive. În plus, iPhone SE 4 e gata să treacă la o diagonală mai mare, reciclând componente de iPhone XR, ceea ce înseamnă o creştere a costului de producţie.

Analistul citează şi „provocările unei recesiuni economice globale în 2023”. Randările de până acum au indicat faptul că iPhone SE 4 va fi bazat pe iPhone XR şi va avea inclusiv breton, deblocare facială, poate chiar şi un inedit buton sus cu senzor Touch ID în el, după modelul iPad-urilor noi. În general Apple îşi anunţă iPhone SE-urile primăvara, deci mai avem luni bune de aşteptat până la sosirea sa.

Ce se va schimba cu siguranţă faţă de iPhone XR plus precedentul SE este procesorul, probabil şi camera singulară, înlocuită cu una duală. Apple are totuşi timp să se răzgândească până în primăvară.

The post Apple ar fi anulat telefonul iPhone SE 4, sau în cel mai bun caz amânat appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.