De ce ar trebui să tratezi viața ca și cum ar fi o piesă de teatru, plus alte gânduri în prag de toamnă

octombrie 01 04:10 2021

Stiinta si Tehnologie: De ce ar trebui să tratezi viața ca și cum ar fi o piesă de teatru, plus alte gânduri în prag de toamnă

 

Nu ai cum ști, dar este posibil ca într-un târâm pre-viață să fi fost întrebat, înainte să te întrupezi în cel care te-ai fost la naștere: „Prietene, ai șansa unică să trăiești o viață pe Pământ. Nu-ți pot spune cum va fi viața ta, rea sau bună. Dacă spui „da”, te vei naște și vei trăi, dar nu vei ști că am avut această discuție. Ce alegi? Te bagi sau nu?”? Ce ai alege? Probabil că ai spune „sigur!”. De ce nu? Ar părea amuzant. E ca și când ți-ai da acordul pentru a fi un actor într-o piesă de teatru, în care-ți joci propriul rol.

. Sursa De ce ar trebui să tratezi viața ca și cum ar fi o piesă de teatru, plus alte gânduri în prag de toamnă – scientia.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.