iPhone 13: Se pare că TSMC a început producția chipset-ului A15


mai 28 09:40 2021

Stire IT din Comunicatii: iPhone 13: Se pare că TSMC a început producția chipset-ului A15

Apple își va lansa iPhone-ul 13 mai târziu în acest an și, așa cum am văzut la lansările anterioare, noul iPhone 13 va veni cel mai probabil cu un chipset nou. Anul trecut a avut loc debutul A14, ceea ce înseamnă că anul acesta probabil Apple va lansa A15.

Acum, conform unui raport al DigiTimes, a început producția chipset-ului A15 TSMC. A15 va fi similar cu A14 în ceea ce privește procesul de fabricație, care va fi la 5nm. Pentru cei care speră să utilizeze un procesor mai mic, acest lucru se va întâmpla probabil doar în 2022 cu iPhone 14 și chipset-ul A16.

Raportul susține, de asemenea, că Apple ar putea fi destul de optimist în ceea ce privește iPhone 13, deoarece, potrivit surselor din industrie, se spune că cererea pentru chipset o depășește pe cea a lui A14, ceea ce înseamnă că Apple ar putea comanda mai multe unități în ideea în care iPhone 13 va fi următorul favorit.

iPhone 13 va fi lansat mai târziu în cursul anului în jurul lunii septembrie. Vor exista patru modele în gama, conform zvonurilor, ceea ce înseamnă că vor exista un iPhone 13 mini, un iPhone 13, un iPhone 13 Pro și un iPhone 13 Pro Max.

The post iPhone 13: Se pare că TSMC a început producția chipset-ului A15 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.