Primele poze „leaked” cu iPhone 13 ne arată posibilul design al viitorului telefon Apple


aprilie 17 19:09 2021

Stire IT din Comunicatii: Primele poze „leaked” cu iPhone 13 ne arată posibilul design al viitorului telefon Apple

La fel ca în fiecare an, noul iPhone reprezintă punctul central de interes în ceea ce privește noile lansări de smartphone-uri. În 2021, Apple va reveni la o dată de lansare în septembrie, după ce în 2020 compania a fost nevoită să amâne lansarea lui iPhone 12, în contextul pandemiei mondiale de coronavirus.

Zvonurile continuă să curgă , designul lui iPhone 13 fiind punctul focal al speculațiilor din prezent. Se pare că cei mai populari leakeri de pe Twitter au început deja să posteze randări ale lui iPhone 13, varianta Product Red.

FOTO via GSMArena

Cea mai importantă schimbare aici, după cum se poate observa, este dispunerea celor doi senzori foto în diagonală, față de cea liniară de până acum. De asemenea, dimensiunile par să fie identice cu generația precendentă, iPhone 13 ăn schimb având un „breton” vizibil mai mic.

FOTO via GSMArena

Cel mai probabil, Apple va lansa trei variante de iPhone 13: iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Max. De notat este și faptul că este o posibilitate foarte mare ca gigantul din Cupertino să renunțe la scoaterea pe piață și a unui iPhone 13 Mini.

The post Primele poze „leaked” cu iPhone 13 ne arată posibilul design al viitorului telefon Apple appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.