Violeta Luca, General Manager Microsoft România, va conduce operațiunile Microsoft din Cehia și Slovacia

decembrie 23 18:24 2020

Stire din categoria General: Violeta Luca, General Manager Microsoft România, va conduce operațiunile Microsoft din Cehia și Slovacia

Violeta Luca, General Manager Microsoft România, a fost desemnată să conducă operațiunile Microsoft din Republica Cehă și Slovacia, începând cu luna ianuarie 2021.


Violeta Luca a preluat conducerea Microsoft România în noiembrie 2018, timp în care compania a cunoscut o perioadă de creștere și a marcat momente importante în dezvoltarea sa. Printre realizări, rerpezentanții companiei menționează: programul “Alt Viitor” – prin care Microsoft…

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

. Sursa Violeta Luca, General Manager Microsoft România, va conduce operațiunile Microsoft din Cehia și Slovaciadailybusiness.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile principalelor stiri din categoria General.