Ce sfaturi oferă marile firme producătoare de soft pentru a ne proteja de virusul WannaCry. Ce sisteme de operare pot fi afectate. Cum procedăm dacă ni se cere răscumpărare

mai 13 20:00 2017

Internet: Ce sfaturi oferă marile firme producătoare de soft pentru a ne proteja de virusul WannaCry. Ce sisteme de operare pot fi afectate. Cum procedăm dacă ni se cere răscumpărare

Compania Bitdefender, cel mai cunoscut producător român de soluții antivirus, a publicat o serie de recomandări de protecție împotriva soft-ului WannaCry, în condițiile în care România ar fi pe locul 9 între cele 100 de țări afectate de atacul informatic de vineri.
…. Sursa Ce sfaturi oferă marile firme producătoare de soft pentru a ne proteja de virusul WannaCry. Ce sisteme de operare pot fi afectate. Cum procedăm dacă ni se cere răscumpărare romanialibera.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.