De ce consumul real (urban, mixt, extraurban) al autovehicului este mai mare decât cel indicat de fabricant?

august 21 15:03 2015

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: De ce consumul real (urban, mixt, extraurban) al autovehicului este mai mare decât cel indicat de fabricant?

Un studiu realizat în anul 2012  de către Consiliul Internaţional privind Transportul Ecologic a dezvăluit că valoarea reală a consumului autovehiculelor este cu 21% mai mare decât cea indicată de către producători. Prin comparaţie, în anul 2001 diferenţa era de doar 8%. De ce există această diferenţă dintre consumul real şi cel afişat de producătorii de autovehicule?

. Sursa De ce consumul real (urban, mixt, extraurban) al autovehicului este mai mare decât cel indicat de fabricant?scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.