"Cartelul Buy-Back": Amenda aplicata Panasonic Romania de catre Consiliul Concurentei, anulata in instanta

iunie 02 18:05 2015

Stire din categoria General: "Cartelul Buy-Back": Amenda aplicata Panasonic Romania de catre Consiliul Concurentei, anulata in instanta

RTPR Allen & Overy a obtinut in instanta anularea amenzii aplicate Panasonic Romania de catre Consiliul Concurentei, in cazul presupusei incheieri a unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back organizate de ECOTIC in anul 2009.


Consiliul Concurentei a sanctionat in ianuarie 2014 cu amenzi in valoare totala de 56.487.840 lei (aproximativ 12,7 milioane euro) 14 companii membre ale asociatiilor Rorec si Ecotic (printre care Arctic, Electrolux Romania, Philips Romania Whirlpool Romania etc.) ,  pentru incheierea unor…

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

. Sursa "Cartelul Buy-Back": Amenda aplicata Panasonic Romania de catre Consiliul Concurentei, anulata in instantadailybusiness.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile principalelor stiri din categoria General.