Un vis spulberat -”clona” de OnePlus One, înșelătorie?

decembrie 05 17:31 2014

Stire IT de ultima ora: Un vis spulberat -”clona” de OnePlus One, înșelătorie?

Telefonul Xodiom se voia a fi noul OnePlus One, disponibil pentru toată lumea, dar s-a dovedit a fi mai degrabă o înșelătorie.

xodiom 1 oneplus one 3

telefon e deja aici” href=”http://playtech.ro/2014/de-unde-cumperi-oneplus-one-romania/” target=”_blank”>Oneplus One este chiar și acum, la atâtea luni de la lansare unul dintre cele mai populare și mai căutate smartphone-uri de pe piață. Specificațiile acestuia, în linie cu cele ale flagship-urilor Samsung, Apple sau HTC, alături de prețul foarte mic au făcut din smartphone-ul celor de la OnePlus o adevărată vedetă.

Problema eternă a acestuia, una care nu a fost depășită complet nici măcar acum, a fost disponibilitatea. Sistemul de invitații încă mai există, în ciuda lansării oficiale în India. În acest context, telefonul Xodiom și-a făcut intrarea în mod neașteptat pe piață și se anunța a fi un nou OnePlus One. Principalul atu al acestuia? Disponibilitatea generală. Da, ați citit bine. Modelul Xodiom poate fi cumpărat chiar la acest moment de către oricine și, după cum vă așteptați, are un preț mai mult decât accesibil: 329 de dolari pentru varianta de 32GB și 379 de dolari pentru varianta de de 64GB. Nu vă sfătuim însă să faceți acest lucru și vă vom explica mai jos de ce.

xodiom 1 oneplus one 44

Specificațiile telefonului sunt excepționale: procesor Qualcomm SNapdragon 805 de 2,7 GHz, 3GB RAM și o baterie de 3.200 mAh. Ecranul este unul QHD Super AMOLED cu o rezoluție de 2.560 x 1.440 de pixeli. Camerele foto este sunt și ele de top. Cea principală este de 16 megapixeli, iar cea secundară este de 5 megapixeli. Dacă faptul că nu există niciun fel de material video pe site nu vi se pare suspicios, atunci ar trebui să știți că cei de la Xodiom permit plata prin Bitcoin, un fapt ce ridică numeroase semne de întrebare. De asemenea, site-ul a fost înregistrat, conform celor de la Techpp, pe data de 22 noiembrie.

Xodiom prefigurează o înșelătorie bazată pe dorința sinceră a foarte multor oameni de a vedea telefoane a vândut” href=”http://playtech.ro/2014/oneplus-anuntat-premiera-cate-telefoane-vandut/” target=”_blank”>OnePlus One disponibil la scară largă. Din momentul în care a fost lansat, OnePlus One a reușit să strângă un număr impresionant de fani. Înfățișat publicului larg alături de titulatura 2014 Flagship Killer, fotografia de fundal a acestuia era un îndemn în sine: ,,Never Settle”.

xodiom 1 oneplus one 22

Nimeni nu ar trebui să se mulțumească cu performanțe slabe, sau performanțe bune la prețuri exorbitante. Din punct de vedere al prețului și al publicității, creatorii au nimerit formula perfectă. Problema a fost însă disponibilitatea, OnePlus One fiind comercializat pe baza unui sistem frustrant de invitații.

Ulterior au apărut diferite promoții și ocazii în care oricine își putea comanda un astfel de telefon. În ciuda acestora, chiar și astăzi, după ce a fost lansat în India, telefonul este departe de a fi disponibil publicului larg. Unde la început sistemul acesta a contribuit la creșterea popularității gadgetului, am ajuns acum la stadiul în care fiecare zi ar putea însemna pierderi importante pentru companie chineză sub forma potențialului neexploatat.

xodiom 1 oneplus one

. Sursa Un vis spulberat -”clona” de OnePlus One, înșelătorie?playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: