IBM anunță primul portofoliu inteligent de servicii de securitate din industrie în cloud pentru companii globale

decembrie 04 17:45 2014

Stire it de ultima ora: IBM anunță primul portofoliu inteligent de servicii de securitate din industrie în cloud pentru companii globale

IBM a anunțat realizarea primului portofoliu inteligent de servicii de securitate din industrie pentru a proteja oamenii, datele și aplicațiile în mediul cloud. Dezvoltat pe baza investițiilor IBM în software și servicii pentru cloud, security și analytics, noile oferte sunt concepute astfel încât să protejeze cele mai importante date și aplicații ale unei companii utilizând… Citeste toata stirea it IBM anunță primul portofoliu inteligent de servicii de securitate din industrie în cloud pentru companii globale la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.