Apple iPhone 6 – pur si simplu mai mare

noiembrie 25 15:24 2014

iPhone 6 nu este pur si simplu mai mare, este cel mai bun. Este mai mare, dar mai subtire si mai puternic, dar si extrem de eficient in privinta energiei consumate. Suprafata metalica neteda se potriveste perfect cu noul ecran Retina Display HD. Reprezinta o forma continua unde software-ul si hardware-ul se imbina perfect, creand o noua generatie de iPhone, mai buna in orice masura.

Cel mai mare si cel mai subtire iPhone. Primul lucru pe care il veti observa la iPhone 6 este cat de bine il simtiti in propriile maini. Pentru a crea un iPhone mai mare si foarte usor, au fost utilizate tehnologii noi pentru display si materiale alese cu mare atentie. Fiecare detaliu a fost conceput meticulos pentru ca iPhone 6 sa fie incredibil de subtire si cu o forma continua.

Apple iPhone 6
Dezvoltarea unui iPhone cu un ecran mai mare, mai avansat, a insemnat apropierea ecranului de marginile telefonului. Chiar daca display-ul este mai mare, iPhone 6 este usor de utilizat. Tehnologia Touch ID iti permite sa accesezi in siguranta iPhone cu parola perfecta: amprenta. Deasemenea puteti utiliza iTunes, iBooks si App Store fara sa introduceti parola.

Citeste si mai multe despre Apple iPhone 6 si vezi detaliile complete la: http://bit.ly/1vJrgoz

  Article "tagged" as:
  Categories: