Noua Lenovo Yoga Tablet 2 este o tabletă generoasă de 13 inci [VIDEO]

octombrie 30 08:35 2014

Stire IT de ultima ora: Noua Lenovo Yoga Tablet 2 este o tabletă generoasă de 13 inci [VIDEO]

Deşi este greu de apreciat utilitatea unei tablete de 13 inci, cei de la Lenovo au făcut probabil un studiu de piaţă înainte de lansarea tableta de anul acesta” href=”http://playtech.ro/2013/lenovo-yoga-tablet-este-cea-mai-originala-tableta-de-anul-acesta/” target=”_blank” rel=”tag”>Lenovo Yoga Tablet 2.

lenovo yoga-2-tablet-13-inch

Gadgetul din imaginea de mai sus este cea mai nouă tabletă a celor de la Lenovo. Poartă numele de Lenovo Yoga Tablet 2 şi este construită în jurul unui display IPS de 13 inci cu o rezoluţie quad HD – 2560 x 1440 pixeli. Pentru utilizatori care vor să folosească aplicaţii clasice de Windows, o tabletă cu o asemenea diagonală de ecran sună foarte bine, deşi nu va fi probabil la fel de portabilă ca o tabletă de 10 inci. Ca orice alt gadget din seria Yoga, noua Yoga Tablet 2 va putea fi folosită într-un amalgam de poziţii: în picioare, înclinată, în mână sau sprijinită de orice suprafaţă în funcţie de scenariul vostru.

La interior, creaţia de mai sus incorporează un Intel Atom quad core de ultimă generaţie Z3745, cu 2MB Cache şi o frecvenţă maximă de tact de 1,86 GHz. Are 4GB de memorie RAM şi un spaţiu de stocare limitat la 64GB. Partea bună este că suportă carduri MicroSD de până la 64GB, deci nu trebuie să vă faceţi griji când vine vorba de spaţiu. Suportă WiFi b/g/n şi Bluetooth 4.0. Conectica include un port microHDMI, un microUSB şi o ieşire stereo de 3,5 milimetri. Amatori de selfie-uri vor fi satisfăcuţi de camera frontală, dar trebuie să aveţi în vedere că nu are o cameră mai performantă pe spate. În ceea ce priveşte autonomia, atât de importantă la o tabletă, baterie de 12800 mAh ar trebuie să vă ţină aproximativ 15 ore de utilizare normală departe de priză. Are 1,23 kilograme fără tastatură, similar cu un MacBook Air de 13 inci.

Un astfel de dispozitiv este perfect pentru cei care lucrează mai mult online dar îşi doresc să scrie un document pe o tastatură aerisită. Personal, dacă aveţi o pasiune pentru brandul Lenovo, ca unealtă de lucru în deplasarea, vă recomand mai degrabă .

Citeste toata stirea Noua Lenovo Yoga Tablet 2 este o tabletă generoasă de 13 inci [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: