How to Web 2014, despre tendinte in tehnologie, dezvoltarea de jocuri, product management & investitii de tip angel

octombrie 07 17:35 2014

Stire IT din categoria General: How to Web 2014, despre tendinte in tehnologie, dezvoltarea de jocuri, product management & investitii de tip angel

How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovatiei, tehnologiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, a ajuns la editia internationala cu numarul 5. Anul acesta, formatul va fi unul mai complex, iar pe scena vor fi aduse in discutie teme ca antreprenoriatul si tendinte in tehnologie, in timp ce track-urile specializate vor oferi celor prezenti posibilitatea de a invata mai multe despre dezvoltarea de produse tech, crearea de jocuri, sau bune practici pentru investitorii de tip angel.. Citeste toata stirea How to Web 2014, despre tendinte in tehnologie, dezvoltarea de jocuri, product management & investitii de tip angel la incont.ro.

Urmareste stirile si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.