Panasonic Toughpad FZ-E, un smartphone uimitor de rezistent

septembrie 12 10:00 2014

Stire IT de ultima ora: Panasonic Toughpad FZ-E, un smartphone uimitor de rezistent

Dintre gadgeturile descrise în ultimul an, Toughpad FZ-E1 ar putea să fie liderul aparatelor foarte andurante.

Panasonic Tougpad fz-ez1

Incorporând titlul de în denumire, este evident că cei de la Panasonic insistă că acest dispozitiv este o tabletă. Având însă în vedere că are o diagonală de doar 5 inci şi poate fi folosit pentru recepţionat şi iniţializat apeluri, telefonice, prefer să-l clasific ca fiind un smartphone. După standardele actuale stabilite de companii precum Samsung, LG sau HTC, la 5 inci nici măcar ca şi phabet nu mai poţi clasifica un gadget.

Trecând peste aceste detalii de fond, Toughpad FZ-E1 rulează Windows Embedded 8.1 Handheld (o versiune corporate de Windows Phone) şi pare a fi promovat ca un dispozitiv all-in-one menit să facă viaţa mai uşoară lucrătorilor în transport, logistică, sector public, aviaţie, producţie şi servicii de urgenţă.

Este capabil să reziste fără nici un fel de urme la căzături pe ciment de la trei metri şi este certificat MIL-STD-810G, deşi depăşeşte parametrii impuşi de acest standard. Poate fi scufundat în apă pentru jumătate de oră la 1,5 metri adâncime şi este pur şi simplu imun la condiţii meteorologice neprielnice, având în vedere că rezistă la temperaturi între –20 şi 60 de grade Celsius. Pentru partea de frig este capabil să compenseze printr-un sistem intern de încălzire.

În rest, are un panou capacitiv HD, cu o rezoluţie de 1280 x 720 capabil să distingă între zece degete. În plus, display-ul folosit este anti-reflectiv şi se vede foarte bine în lumină naturală puternică. Se poate interacţiona cu el la fel de bine atât cu mănuşi cât şi fără. Are două camere, de 8 şi 1,3 megapixeli pentru imagini decente capturate în orice condiţii.

Dacă vă aşteptaţi să nu fie ieftin, aveţi dreptate.  Va fi disponibil începând cu luna noiembrie la un preţ generos de aproximativ 5900 de lei.

Citeste toata stirea Panasonic Toughpad FZ-E, un smartphone uimitor de rezistent la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: