NBA Live 15 a fost amânat oficial de Electronic Arts

septembrie 10 15:00 2014

Stire IT de ultima ora: NBA Live 15 a fost amânat oficial de Electronic Arts

Cei de la EA Sports au confirmat oficial că cel mai nou simulator de baschet, NBA Live 15 a suferit o amânare.

nba-live-15-release-640x359

Ca şi în anii trecuţi, în 2014 vom avea parte de lansarea oficială a două . Primul poartă numele de şi este dezvoltat de 2K Games, pe când al doilea face parte din populara franciză a celor de la EA Sports.

În timp ce NBA 2K15 va fi lansat exact la data programată de 7 octombrie, creaţia omoloagă a celor de la Electronic Arts, din cauza unor probleme la jocurile de 5 pe 5 jucători, nu va fi la fel de precisă. Din cauza mai multor elemente care perturbă echilibrul meciurilor între echipe clasice de câte 5 jucători, va trebui să mai aşteptăm până pe 28 octombrie pentru a ne juca un baschetb virtual de calitate.

,,Va mai dura câteva săptămâni să finisăm jocul pentru a ne asigura că jucătorii au parte de cea mai bună incredibilă experienţă NBA din momentul în care l-au pornit prima oară.” Anunţul vine din partea dezvoltatorului care, deşi se mândreşte cu rezultatele muncii sale de până acum, nu se sfieşte să afirme că va mai dura până când NBA Live 15 va fi disponibil publicului larg.

NBA Live 15 este unul dintre puţinele simulatoare sportive disponibile atât pentru PC, cât şi pentru consolele next-gen, Xbox One şi PlayStation 4, ca urmare, ar putea să merite aşteptarea.

Citeste toata stirea NBA Live 15 a fost amânat oficial de Electronic Arts la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: