Fashion Days lansează prima aplicaţie pentru iPad a unui fashion retailer online din România

septembrie 04 16:11 2014

Stire din categoria General: Fashion Days lansează prima aplicaţie pentru iPad a unui fashion retailer online din România

Fashion Days, lider pe piaţa magazinelor online pe segmentul fashion în România şi cea mai mare destinaţie de shopping din Europa de Est, a lansat aplicaţia de cumpărături pentru iPad, care vine în completarea celei pentru iPhone, lansată anul trecut. Compania elveţiană este primul retailer de fashion online din România care oferă clienților săi posibilitatea de a face cumpărături online rapide, avantajoase şi sigure direct de pe dispozitivele lor mobile Apple. Prin intermediul noii aplicații, mai mult de 200.000 de produse de la peste 500 de branduri sunt acum ușor de accesat şi de pe iPad.. Citeste toata stirea Fashion Days lansează prima aplicaţie pentru iPad a unui fashion retailer online din România la ncomemagazine.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile principalelor stiri din categoria General.