Dispozitivul purtabil – primul pas către cyborgi. Românul cu cinci gadgeturi inteligente pe el

septembrie 06 19:50 2014

Stire IT de ultima ora din techologie: Dispozitivul purtabil – primul pas către cyborgi. Românul cu cinci gadgeturi inteligente pe el

Dispozitivele pe care le purtam pe corp au devenit din ce în ce mai inteligente. Brăţările de fitness, ceasurile inteligente sau realitatea virtuală pot fi aplicate cu ajutorul unor mici obiecte care se conectează la internet şi transmit date prin senzori. Unii poartă şapte, alţii renunţă la ele după câteva luni. În orice caz, anul 2014 a fost intitulat de presa de specialitate, anul purtabilelor.. Citeste toata stirea Dispozitivul purtabil – primul pas către cyborgi. Românul cu cinci gadgeturi inteligente pe el la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.