Youtube pentru Android redă clipuri la rezoluție 1440p

august 11 13:21 2014

Stire IT de ultima ora: Youtube pentru Android redă clipuri la rezoluție 1440p

Aplicația Youtube pentru Android a primit, luni, o actualizare care le permite utilizatorilor să urmărească clipuri video în format Quad HD, potrivit Tech Radar.

YouTube Android

De curând, cei de la LG au lansat modelul telefon uriaș de la sud-coreeni” href=”http://playtech.ro/2014/lg-g3-stylus/” target=”_blank”>LG G3, cu un ecran impresionat cu rezoluție Quad HD, adică 2560×1440. Acum, posesorii se vor putea bucura de clipuri video la această rezoluție, mulțumită celor de la Google.

Citește review-ul Playtech pentru smartphone-ul LG G3

Aplicația Youtube pentru Android a primit această actualizare, dar foarte persoane se vor bucura de ea. Update-ul se va descărca numai pe dispozitivele care pot reda această rezoluție.

Totuși, mișcarea video ne arată că Google crede în display-urile cu rezoluție Quad HD. Și cei de la Samsung vor integra un astfel de afișaj pe modelul Samsung Galaxy Note 4, ce va fi lansat în septembrie, la târgul de tehnologie IFA 2014. 

 

Citeste toata stirea Youtube pentru Android redă clipuri la rezoluție 1440p la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: