Telefonul fierbinte: un iPhone a luat foc în avion

august 19 09:10 2014

Stire IT de ultima ora: Telefonul fierbinte: un iPhone a luat foc în avion

Fără a fi primul caz de acest tip, tocmai s-a confirmat oficial că a luat foc zilele trecute într-un avion care se pregătea să decoleze.

iphone-fire incediu avion

, mai ales cele high end, în anumite condiţii, devin incredibil de periculoase. Doar în ultimul an, un iPhone 5C a ars piciorul unei tinere care îl ţinea în buzunar şi un Galaxy S4 ţinut sub pernă a iscat un incendiu. Partea bună a respectivelor scenarii, dacă o putem numi aşa, este că nu au avut loc într-un spaţiu închis din care nu aţi fi putut scăpa, principiu care nu mai este valabil în interiorul unui avion.

Zilele trecute un iPhone a luat foc într-un avion care se pregătea se decoleze de la Tel-Aviv, Israel cu destinaţia Praga, Republica Cehă. Printre cei aproximativ 150 de pasageri, o fată s-a aşezat pe scaun, doar ca în următoarele secunde să observe că iese fum din poşeta ei. Cantitatea de fum a crescut rapid, umplând o partea semnificativă din cabină. Acest incident a produs panică printre ceilalţi pasageri. Din fericire, nu au existat victime. Toată lumea a fost debarcată din avion în timp util şi s-a început investigarea accidentului.

Află și: Cum să alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

În mod evident, posesoarea de iPhone 5 a trebui să-şi lase telefonul în Tel-Aviv înainte de decolarea ce a avut loc câteva ore mai târziu. La această oră, nu se cunoaşte cauza incidentului, având în vedere că aparatul nu era folosit în momentul în care a luat foc şi nici nu era ţinut la încărcat.

Citeste toata stirea Telefonul fierbinte: un iPhone a luat foc în avion la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: