Lenovo S860, smartphone-ul cu autonomie de trei zile, lansat în România

august 28 13:57 2014

Stire IT de ultima ora: Lenovo S860, smartphone-ul cu autonomie de trei zile, lansat în România

Smartphone-ul Lenovo S860 a fost prezentat, miercuri seară, în România. Alături de el, cei de la Lenovo au adus, pe piața locală, și alte patru modele de telefoane. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lenovo face astăzi un pas mult așteptat de piața din România,” a declarat Aurel Nețin, director general Lenovo România și Bulgaria. Aducem o selecție de telefoane care va satisface cele mai variate preferințe, dar care are un numitor comun: performanța și o arhitectura bazată pe nevoile consumatorilor actuali, definită de puterea de procesare, conectivitate fără compromisuri și capabilități multimedia de excepție.

Lenovo S860 este cel mai impresionant model din selecţia de smartphone-uri cu care Lenovo îşi face intrarea pe piaţa locală. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasă metalică, o baterie despre care producătorii spun că asigură o autonomie de până la trei zile şi un sistem de sunet stereo. S860 are un procesor Mediatek quad-core de 1,3 Ghz şi 2GB de RAM. Carcasa unibody ascunde un acumulator de 4000 mAh prevăzut cu tehnologie OTG care permite încărcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Camerele foto sunt de 8, respectiv 1,2MP. Prețul de pornire este de 1200 RON.

La prima impresie, telefonul se simte plăcut în mână, cu toate că este destul de greu din cauza carcasei metalice și a acumulatorului de mari dimensiuni. Fluiditatea pare destul de crescută, însă nu mi-a plăcut interfața aplicată de Lenovo peste Android-ul 4.2 (poate fi actualizat la 4.4 KitKat). Configurația nu ar trebui să aibă probleme în rularea majorității aplicațiilor și am fost surpins să văd că telefonul vine cu acces la magazinul rusesc de aplicații Yandex. Ecranul este suprasaturat, dar are o luminozitate destul de mare.

Lenovo S850 este destinat utilizatorilor pasionați de tehnologie. Este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, și o carcasă realizată în totalitate din sticlă strălucitoare albă, roz sau bleu-marin. În interiorul acesteia se găsește același procesor quad-core ca pe Lenovo S860, dar numai 1GB RAM. Ecranul este de 5 inch, cu rezoluție HD. Camera principală este de 13MP, iar pentru selfie-uri utilizatorii au la dispoziție 5MP. Prețul noului S850 pornește de la 1100 RON.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lenovo A859 nu se remarcă decât la capitolul preț.  Ecranul IPS  de 5.0 inci are rezoluție HD, iar sub acesta găsim un procesor quad-core de 1,3Ghz și o memorie RAM de 1GB. Camerele foto sunt de 8, respectiv 1,6MP, iar sistemul de operare este Android 4.2. Prețul de pornire al noului A859 este de 850 RON.

Noul Lenovo A536 este un smartphone de 5.0 inci care înglobează cele mai noi aplicații Android într-o experiență KitKat 4.4. Este prevăzut cu două camere foto și un procesor quad-core, memorie RAM de 1GB și spațiu pentru două carduri SIM. Prețul începe de la 550 RON.

Lenovo A328 are un ecran de 4.5 inci, un procesor quad-core, conectivitate eficientă HSPA+, autonomie mare, o cameră de 5 MP și cea mai nouă versiune de Android (4.4 KitKat). Prețul pornește de la 500 RON.

Slideshow:

Fullscreen:

Citeste toata stirea Lenovo S860, smartphone-ul cu autonomie de trei zile, lansat în România la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.