Asus pregătește un smartwatch pentru IFA 2014

august 19 17:12 2014

Stire IT de ultima ora: Asus pregătește un smartwatch pentru IFA 2014

Asus a publicat pe Twitter o imagine pentru evenimentul de pe 3 septembrie de la IFA 2014, unde cel mai probabil vor prezenta un ceas inteligent.

smartwatch asus

Sub titlul “Time has been transformed and we have changed”, Asus prefațează lansarea primului smartwatch din istoria companiei. Asus se va alătura producătorilor care vor crea ceasuri inteligente bazate pe platforma Android Wear de la Google, dedicată acestor dispozitive.

Potrivit informațiilor apărute în TechCrunch în luna iunie, firma taiwaneză încearcă să lanseze un ceas care să fie plasat în zona de preț cuprinsă între 99 și 149 de dolari. Practic, cu 50 de dolari mai puțin decât LG G Watch. Compania sud-coreeană urmează să lanseze varianta a doua a ceasului la IFA 2014.

Citește mai mult despre specificațiile rivalului – Moto 360. 

Potrivit datelor engadget.com, bateria va avea o capacitate cuprinsă între 300 și 400 de miliamperi.

Șeful Asus, Jonney Shih, a declarat în luna iulie că ceasul va fi un produs inovator. El a spus că produsul va fi un erou în clasa sa, combinând prețul potrivit, aspectul și fiabilitatea.Ceasul va avea notificări și abilitatea de a înțelege utilizatorii pentru a rezolva probleme în timp real. Nu e surprinzător – Android Wear va face aceste lucruri.

Citește mai mult despre cum să folosești un ceas inteligent, în prezentarea LG G Watch. 

playtech.ro va fi la IFA 2014 unde vă va prezenta cele mai interesante inforamții atât în format video, cât și scris despre gadgeturile lansate.

Aflați totul despre Android Wear în videoclipul de mai jos. 

Citeste toata stirea Asus pregătește un smartwatch pentru IFA 2014 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: