HTC One M8 primește update la Android 4.4.3 KitKat

iulie 29 13:00 2014

Stire IT de ultima ora: HTC One M8 primește update la Android 4.4.3 KitKat

Utilizatorii de HTC One M8 din Europa vor începe să primească de astăzi o actualizare a sistemului de operare, care va duce Android-ul la versiunea 4.4.3 KitKat.

android kitkat blocare activare

HTC One M8 a fost lansat în această primăvară în Europa cu sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. În acest moment, cei care și-au cumpărat telefon la liber, fără abonament, vor începe să primească un update la 4.4.3 KitKat, dar cu îmbunătățiri de securitate inclusiv de la 4.4.4.

HTC One M8 a primit update la 4.4.3 în Statele Unite, iar versiunea aceasta ajunge și în Europa în curând. Actualizarea va fi resimțită discret de utilizatori, prin securitate mai bună, optimizare a rețelei mobile, WiFi-ului și conexiunii Bluetooth.

Aplicațiile care vor fi actualizare vor fi Boomsound, Extreme Power Saving Mode, Motion Launch și Quick Setting, potrivit Android Central. Camera va fi actualizată, galeria de imagini și HTC Sync Manager.

Review-ul playtech.ro la HTC One M8 poate fi citit la acest link. 

Citeste toata stirea HTC One M8 primește update la Android 4.4.3 KitKat la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: