Ați personaliza organele personajelor din Elder Scrolls Online? [VIDEO]

iulie 05 10:50 2014

Stire IT de ultima ora: Ați personaliza organele personajelor din Elder Scrolls Online? [VIDEO]

Printr-un viral sub formă de glumă, cei de la Bethesda au colaborat cu creatorii de ,,ştiri” false de la The Onion pentru a promova .

elder-scrolls-joke

Jocurile de tip implică ostentativ de mult răbdare, atât în personalizarea caracterului cu care vă veţi juca, cât şi în rezolvarea diverselor misiuni. Există unii jucători care se pierd atât de mult în personalizarea de detalii estetice ale eroului, încât, aproape că uită se mai şi joace. Pentru a ironiza acel tip de jucători şi pentru a-şi promova jocul Elder Scrolls Online, cei de la Bethesda au colaborat cu echipa The Onion la realizarea clipului de mai jos.

Cu alte cuvinte, aceasta este o parodie, un clip la care s-a muncit foarte mult la detalii fără nici o utilitate reală, exceptând adunatul de vizionări pe YouTube. În condiţiile în care, ideea prezentată este una foarte interesantă, ar fi păcat să o treceţi atât de uşor cu vederea. Nu de alta, dar există şanse foarte mari ca la un momentdat să fi cochetat şi voi cu o viziune similară.

Dacă tot ceea ce vedeţi în scurt metrajul de mai jos ar fi fost adevărat, v-ar fi încântat mai mult procesul de creare al caracterului? Aţ fi dispuşi să pierdeţi timp pentru sculptarea ficatului, îngroşarea unor celule sau optimizarea ADN-ului? În cazul în care întregul proces ar fi la fel de atrăgător estetic, eu cred că ar merita petrecute câteva zile pe această componentă din joc.

Elder Scrolls Online personalizare organe

Citeste toata stirea Ați personaliza organele personajelor din Elder Scrolls Online? [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.