Z Launcher – Prima interfață de Android creată de Nokia arată promițător

iunie 20 10:30 2014

Stire IT de ultima ora: Z Launcher – Prima interfață de Android creată de Nokia arată promițător

Pe lângă toate interfeţele creative de Android dezvoltate de HTC, Samsung, LG şi alţii, a creat Z Launcher pe care îl puteţi experimenta şi voi.

nokia-z-launcher-android

La prima vedere, pare incredibil faptul că o companie pe care am ajuns să o asociem cu Symbian şi Windows Phone tocmai şi-a anunţat . Situaţia pare cu atât mai dubioasă cu cât, în contextul actual, cea mai mare parte a gigantului finlandez se află deja în posesia Microsoft.

Cu toate acestea, în urmă cu mai puţin de 24 de ore, compania a anunţat oficial noul Z Launcher, o interfaţă pentru Android pe care o puteţi descărca gratuit de la adresa zlauncher.com şi care, momentan, se află în stadiu pre-beta. Din prezentarea oficială, lucrurile sună foarte promiţător.

În principiu, Z Launcher îşi propune să vă ofere acces la cele mai uitilizate funcţii, specifice stilului vostru de viaţă, în doar o secundă. Practic, tot ce aveţi nevoie e la un click distanţă – pornind de la ceasul din partea de sus pe care îl puteţi modifica folosind un tap şi de la evenimentul afişat în colţul din dreapta sus care vă duce direct în calendar. În rest, vă vor fi servite sub formă de listă cele mai utilizate aplicaţii şi servicii împărțite pe momente ale zilei. Aplicaţiile de productivitate vor fi în centrul atenţiei în prima parte a zilei, în timp ce partea de socializare şi streaming de conţinut multimedia vor fi aduse în prim plan în partea a doua.

Partea cea mai interesantă din întreaga ecuaţie constă în abilitatea launcher-ului de a învăţa din comportamentul vostru ce aplicaţii folosiţi cel mai des pentru ca în timp să vă servească lista perfectă de programe. În plus, ce nu vedeţi pe prima pagină puteţi accesa desenând o literă oriunde pe ecran. Vreţi să ajungeţi la Twitter, faceţi un T cu degetul.

Interfaţa creată de Nokia ar trebui să fie compatibilă cu majoritatea dispozitivelor cu Android, fapt pentru care nu aveţi nici un motiv să nu o încercaţi.

Citeste toata stirea Z Launcher – Prima interfață de Android creată de Nokia arată promițător la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.