Posibile anunțuri de la Sony pentru conferința E3

mai 08 20:00 2014

Stire IT de ultima ora: Posibile anunțuri de la Sony pentru conferința E3

E3 va fi probabil cel mai mare și mai interesant eveniment de gaming al anului, va avea loc în aproape o lună. Printre invitați se numără desigur și Sony care va avea destul de multe anunțuri de făcut.

Sony E3 2013

Site-ul DualShockers.com menționează faptul că sunt la curent cu noutățile Sony, în special cele pe care producătorul se pregătește să le dezvăluie peste o lună în cadrul evenimentului E3. După sursele acestora Sony ar urma să arate un teaser God Of War 4 în cadrul evenimentului. Jocul este încă în stadiu de dezvoltare de aici și motivul afișării doar a unui teaser, pentru că nu poate fi vorba momentan de un trailer complet.

Jocul a fost zvonit că se va lansa undeva la finalul anului 2015, iar Sony nu anunțat până acum că lucrează la el în mod oficial. Se vorbește și despre Gran Turismo 6 pentru Play Station 4, însă cei de la DualShockers spun că este vorba de Gran Turismo 7: Prologue, acesta fiind cu adevărat titlul despre care se va vorbi la E3.

În cadrul E3, vor avea loc pe podium și dezvoltatori precum Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner Bros., Activision, Square Enix, și Take-Two. S-a mai menționat că Sony ar putea anunța GTA V pentru consola proprie, PS4, în numele celor de la Rockstar, însă, din nou, nici una dintre aceste vești nu a fost confirmată de vre-un oficial al companiei. Nu în ultimul rând, fanii jocului The Last Of Us vor fi interesați de faptul că Sony ar putea afișa și un teaser pentru următorul joc din această serie, tot pe scena de la E3.

Citeste toata stirea Posibile anunțuri de la Sony pentru conferința E3 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: