Yahoo! ar putea inlocui Google Search pentru a deveni motorul nativ de cautare al Safari pentru iOS

aprilie 17 09:05 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Yahoo! ar putea inlocui Google Search pentru a deveni motorul nativ de cautare al Safari pentru iOS

  De ani de zile Apple renunta la diverse servicii Google in favoarea unora dezvoltate de catre proprii angajati, iar in curand Safari ar putea avea un alt motor de cautare nativ. CEO-ul Yahoo!, Marissa Mayer, incearca sa convinga Apple sa…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Yahoo! ar putea inlocui Google Search pentru a deveni motorul nativ de cautare al Safari pentru iOS la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.