iPhone 6 – prima carcasa apare in imagini, este comparata cu iPhone 5S si iPod Touch 5G (Video)

aprilie 29 08:53 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iPhone 6 – prima carcasa apare in imagini, este comparata cu iPhone 5S si iPod Touch 5G (Video)

  Saptamana trecuta au aparut imagini cu o prima prespusa carcasa pentru iPhone 6, ea sugerand faptul ca noul terminal ar urma sa ofere un design modificat si ar urma sa fie mai subtire decat iPhone 5S. Imaginile de saptamana trecuta sunt sustinute…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iPhone 6 – prima carcasa apare in imagini, este comparata cu iPhone 5S si iPod Touch 5G (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.