Noul Chromebook Samsung va împrumuta “muşamaua” de la Note 3

martie 03 11:30 2014

Stire IT de ultima ora: Noul Chromebook Samsung va împrumuta “muşamaua” de la Note 3

O nouă imagine postată pe Twitter de @evleaks confirmă adopţia de către următorul a imitaţiei de piele de la Note 3.

evleaks samsung chromebook-faux-leather

Anul trecut la IFA 2013, Samsung a găsit o alternativă aproape la fel de ieftină pentru a înlocui plasticul foarte criticat din carcasa vârfurilor sale de gamă. Este vorba de faux leather sau muşama de doi lei, dacă preferaţi varianta categorică.

Pentru că tranziţia la imitaţia de piele se pare că le-a adus suficient de multe laude sud-coreenilor, dacă imaginea postată de @evleaks se confirmă,  în următoarele săptămâni sau luni ar trebui să vedem un nou Chromebook cu exact acelaşi material pe cea mai mare parte a carcasei. Pe lângă watermark-ul evleaks şi sigla metalică Chrome, bucăţile din literele C şi H din imaginea de mai sus fac indubitabil referire la un dispozitiv bazat pe Chrome OS.

La capitolul zvonuri legate de configuraţie, ne aşteptăm ca următoarele Chromebook Samsung să fie disponibile în două variante, de 11,6 şi 13,3 inci. Versiunea mai ieftină dintre cele două va folosi un procesor Exynos 5 cu 4GB RAM şi un SSD de 16GB. Varianta mai scumpă, cel mai probabil de 13 inci, va fi construită în jurul unui procesor Intel, dar cu acelaşi spaţiu de stocare şi memorie RAM. Preţurile pentru aceste sisteme vor varia cel mai probabil în jurul valorii de 300 de dolari.

Rămâne acum ca Samsung să decidă dacă interesul pentru -uri este suficient de mare încât să grăbească lansarea noilor sisteme sau ar fi bine să mai aştepte.

1 evleaks samsung chromebook-faux-leather

Citeste toata stirea Noul Chromebook Samsung va împrumuta “muşamaua” de la Note 3 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: