BenQ MH740, un proiector cu specificații de top

martie 26 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: BenQ MH740, un proiector cu specificații de top

BenQ MH740 este un proiector tocmai anunțat de compani și care beneficiază de o serie de specificații de top.

BenQ MH740

Nivelul ridicat al luminozității, 4000 ansi lumeni, asigură vizibilitatea bună a proiecției și într-o încăpere luminată, cum este o sală de conferințe sau un birou. Contrastul specificat de producător pentru acest model este de 11000:1 o valoare de asemenea foarte ridicată în comparație cu alte produse similare de pe piață.

La prima vedere, pare un proiector multimedia, însă poate fi folosit cu succes și pentru prezentări, fiind de altfel mai performant decât unul business. Proiectorul are o rezoluție FullHD în comparație cu rezoluția standard de 1280×800 sau 1366×768 pixeli pentru cele folosite în acest mediu.

Consumul de energie este de asemenea semnificativ redus față de modelele anterioare, și dispune și de un zoom optic de 1.5x, fiind astfel mai flexibil în ceea ce privește poziția de instalare a acestuia.

BenQ MH740 suportă și control prin LAN de la distanță, și este compatibil cu HDMI 1.4a și cu semnalul 3D stereoscopic ce poate fi transmis și redat de către acesta.

Prețul este de aproximativ 6500 lei, este disponibil la comercianții de la noi din țară.

BenQ MH740_1

BenQ MH740_2

Citeste toata stirea BenQ MH740, un proiector cu specificații de top la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: