Noile Intel Education Tablet și Intel Classmate PC contribuie la transformarea învățării și a predării

ianuarie 22 15:20 2014

Stire it de ultima ora: Noile Intel Education Tablet și Intel Classmate PC contribuie la transformarea învățării și a predării

Intel Corporation a prezentat astăzi noi design-uri de referință educaționale dedicate învățământului interactiv al secolului 21 în cadrul târgului educațional Bett 2014, care are loc la Londra. Noile Intel® Education Tablet și Intel® classmate PC sunt parte ale suitei Intel® Education Solutions, care include dispozitive, software, conținut, servicii și programe de dezvoltare pentru profesori, toate… Citeste toata stirea it Noile Intel Education Tablet și Intel Classmate PC contribuie la transformarea învățării și a predării la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.