Noi detalii și zvonuri despre Samsung Galaxy S5

ianuarie 31 15:00 2014

Stire IT de ultima ora: Noi detalii și zvonuri despre Samsung Galaxy S5

Cei de la @evleaks se bucură probabil iar de o popularitate foarte mare, având în vedere că au lansat din nou o serie de zvonuri despre Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Zvonuri

O serie de tweet-uri de la evleaks au dezvăluit sau confirmat din punctul lor de vedere, noi detalii despre Samsung Galaxy S5, confirmând în primă fază numele acestuia. Alte specificații despre care se crede că vor fi prezente pe noul smartphone sunt scaner-ul pentru amprente și rezoluția 2K a display-ului. Nu vine totuși ca o surpriză ca Samsung să păstreze numele de S5 pentru un produs care este atât de popular. Ar fi fost o greșeală să folosească altă denumire pentru acesta. Scanner-ul de amprente și rezoluția provin de la numele a două aplicații incluse în SDk-ul acestuia, și anume “FingerprintService.apk” și “3DTourViewer_WQHD_K.apk.”

Prima aplicație sugerează existența unui scanner de amprentă iar a doua rezoluția WQHD care este denumirea pentru 2560×1440 pixeli, lucru pe care l-au menționat și alte rapoarte de altfel. Analistul pentru KGI Research, Ming-Chi Kuo, a spus recent că Galaxy S5 va veni cu două variante de ecran, un model premium cu WQHD și un al doilea Standard cu rezoluție FullHD. Din cele spuse de Kuo ambele versiuni vor deține mult doritul cititor de amprente.

Probabil că mai avem puțin de așteptat până la lansarea lui Galaxy S5, suntem curioși ce campanii de marketing și ce reclame va lansa Samsung pentru acest dispozitiv.

Citeste toata stirea Noi detalii și zvonuri despre Samsung Galaxy S5 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: