Nvidia a adăugat acces la Twitch pentru GeForce Experience

decembrie 20 16:00 2013

Stire IT de ultima ora: Nvidia a adăugat acces la Twitch pentru GeForce Experience

GeForce Experience 1.8 a adus update-uri semnificative la ShadowPlay, update-uri care au îmbunătățit major aplicația de înregistrare a gameplay-ului.

Nvidia GeForce-Experience

Se pare că ShadowPlay-ul de la Nvidia are un viitor interesant în față și probabil va depăși rapid ca popularitate, toate programele cu același scop. Așadar, Nvidia vine cu un update, GeForce Experience 1.8.1, care vine la rândul său cu streaming live pentru Twitch prin ShadowPlay. Utilizatorii își pot distribui live gameplay-ul împreună cu comentariile proprii către gamerii din întreaga lume, fără a avea nevoie de hardware sau software adițional pentru captură video.

”Distribuirea pe rețeaua Twitch a devenit o parte integrată a experienței de gaming. Suntem foarte bucuroși să lucrăm cu Nvidia pentru a face Twitch disponibil pentru utilizatorii GeForce. ShadowPlay este un sistem revoluționar, ce oferă un stream de calitate ridicată fără a avea un impact semnificativ asupra performanței pentru utilizatorii noștri.” a spus Brooke Van Dusen, Director de dezvoltare la Twitch.

Un aspect foarte interesant al acestei opțiuni este că nu vor exista limitări ale frame-rate-ului. Adițional streamingul Twitch ShadowPlay are un impact minim asupra performanței, mulțumită codecului hardware pentru H.264, disponibil pentru seriile GTX 600 și GTX 700 pentru desktop. Acum se poate folosi potențialul maxim al echipamentului pentru a distribui gameplay-ul așa cum dorește utilizatorul. Pentru cei care doresc să downloadeze noul update aici este un link către ultima versiune, cea cu integrarea Twitch.

Citeste toata stirea Nvidia a adăugat acces la Twitch pentru GeForce Experience la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: