Misteriosul satelit "Black Knight". Chiar există un satelit extraterestru al Pământului vechi de 13.000 de ani?

decembrie 18 09:21 2013

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Misteriosul satelit "Black Knight". Chiar există un satelit extraterestru al Pământului vechi de 13.000 de ani?

Există poveşti care ne spun că acest satelit se află chiar acum în întunericul cerului, în afara luminescenţei Pământului (n.t. numele satelitului se traduce prin Cavalerul Negru). Acesta se deplasează încet şi în mod deliberat prin întunericul cerului de-a lungul orbitei sale implacabile. Pământul se roteşte mai jos de acesta, surprins fiind de prezenţa neautorizată a acestuia.

. Citeste toata stirea Misteriosul satelit "Black Knight". Chiar există un satelit extraterestru al Pământului vechi de 13.000 de ani? la scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.