Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

decembrie 06 18:00 2013

Stire IT de ultima ora: Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP

Tehnologia Leap Motion a afost anunțată în luna septembrie a acestui an și va fi implementată pe multe din computerele de la HP.

Leap Motion HP

Această decizie a celor de la HP înseamnă că Leap Motion este în stadiul final, și tehnologia este considerată adecvată pentru a intra în folosință. Aceasta va fi implementată pe 11 dintre computerele producătorului. Ca o mică descriere pentru cei care nu au citit articlele anterioare, Leap Motion este o tehnologie ce permite utilizatorului sp controleze computerul doar prin mișcări ale mâinii, cu o acuratețe foarte mare. Aceasta se bazează pe un senzor aflat în fața monitorului, în acest caz pe tastatura sistemului HP.

În luna septembrie, HP a menționat că Leap Motion va fi inclusă în primă fază pe Envy 17, fiind primul producător care a implementat-o pe un computer. Acum, HP va folosi Leap Motion pe un total de 11 computere, mai exact pe 8 sisteme All in One și pe 3 PC-uri desktop.

Oficialii Leap Motion, startup-ul bazat în San Francisco au spus că integrarea cu computerele HP reprezintă doar începutul pentru această tehnologie.  ”În viitor, controlul prin gesturi va deveni o parte integrată a controlului unui PC. Prin integrarea lui Leap Motion pe o mulțime de alte dispozitive variate, ca tablete PC, smartphone-uri, chioșc-uri interactive și altele, utilizatorii vor putea controla mai ușor și mai eficient PC-ul.” Mai multe detalii despre această integrare sau cu ce parteneri vor mai lucra în viitorul apropiat nu au fost încă discutate.

Leap Motion HP Tastatura

 

Citeste toata stirea Leap Motion a fost adăugat pe computerele HP la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: