Telefoane in soare: Lumia 1520 vs. Galaxy Note 3 vs. iPhone 5 vs. Xperia Z Ultra [VIDEO]

noiembrie 02 15:08 2013

Stire IT de ultima ora: Telefoane in soare: Lumia 1520 vs. Galaxy Note 3 vs. iPhone 5 vs. Xperia Z Ultra [VIDEO]

Promovat ca avand unul dintre cele mai destepte panouri Full HD, un se vede mai bine decat concurenta atunci cand e scos in soare.

comparatie Lumia-1520-Xperia-Z-Ultra-Galaxy-Note-3-iPhone-5 teste in soare

In cadrul evenimentului de acum cateva saptamani, , a fost prezentat Lumia 1520. Acesta este primul smartphone Full HD cu Windows Phone creat vreodata. Panoul folosit, pe langa faptul ca este un ClearBlack IPS LCD, vine si cu o tehnologie speciala de care nu am mai auzit foarte multe detalii pana acum. Este vorba de Apica Assertive Display Technology, menita sa permita telefonului sa fie folosit fara nici un fel de probleme in soare puternic. In teorie toate aceastea suna bine, frapant este insa ca si intr-un test in lumea reala se vad diferente majore fata de alte smartphone-uri relevante ale momentului.

Cei de la GadgetBoys au pus in soare un Sony Xperia Z Ultra, langa un Samsung Galaxy Note 3, un Apple iPhone 5 si un Nokia Lumia 1520. Clipul de mai jos si imaginea de mai sus sunt concludente. Nokia a castigat detasat testul cu noul sau varf de gama. iPhone-ul a iesit pe locul al doilea, Galaxy Note a luat medalia de bronz, iar Xperia Z Ultra nu a intrat pe podium.

In mod normal, calitatea panoului este cel mai important criteriu de achizitie a unui smartphone si Nokia tocmai si-a castigat multi fani. Ramane acum sa va incante si platforma Windows Phone 8 si tocmai v-ati gasit urmatorul telefon inteligent pe care merita sa-l achizitionati.

Citeste toata stirea Telefoane in soare: Lumia 1520 vs. Galaxy Note 3 vs. iPhone 5 vs. Xperia Z Ultra [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.