Concepţii greşite despre carbohidraţi

noiembrie 28 21:50 2013

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Concepţii greşite despre carbohidraţi

Se spune adesea că până şi un consum scăzut de carbohidraţi creşte masa corpului, indiferent dacă aceşti carbohidraţi provin din zahăr, pâine, fructe sau legume. Motivul din spatele acestei concepţii greşite ar putea fi faptul că nivelul de insulină creşte ca rezultat al consumului de  carbohidraţi, ceea ce micşorează nivelul de zahăr din sânge. Nivelurile scăzute de zahăr cresc apetitul, ceea ce face ca oamenii să mănânce mai mult.

. Citeste toata stirea Concepţii greşite despre carbohidraţi la scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories: